Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Funkcioner SNS Vladimir Orlić danas je veći deo vremena, namenjenom za izlaganje naprednjaka u uvodnom delu međustranačkog dijaloga, potrošio na vređanje Dragana Đilasa, saznaje Nova.rs. Kako kaže naš izvor sa sastanka, Orlić je tražio od Đilasa da dostavi finansijske izveštaje svojih firmi.

Umesto da govori o izbornim uslovima i svojim predlozima za njihovo poboljšanje, Orlić je veći deo vremena koje je imao na raspolaganju potrošio na vređanje Đilasa.

Naš izvor navodi da je na sastanaku vlasti i opozicije uz posredovanje EP tražio od lidera SSP da dostavi finansijske izveštaje njegovih firmi da bi se videlo kako je krao dok ga narod nije oterao sa vlasti.

Sagovornik našeg portala navodi da ga je na to opomenula posrednica ispred EP Tanja Fajon, koja mu je rekla da na dijalogu treba da se saslušaju predlozi vlasti i opozicije, a ne da se međusobno optužuju.

Izvor „Nove“ kaže da je Orlić zatim tražio dodatna dva minuta da se izjasni o dokumentu koji su im prethodno dostavili evroparlamentarci-

Kako je naš portal objavio, na ovom sastanku SNS je odbila predlog da se u odvojenim terminima ide na predsedničke, parlamentarne i beogradske izbore i predložila da se izlazak na birališta organizuje 3. aprila.

BONUS VIDEO Nesvakidašnja kontrola izbora u Srbiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar