Foto: N1

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da bi opozicija trebalo da razgovara sa građanima širom Srbije i da im ponudi rešenje za njihove svakodnevne probleme, jer je narodu "dosta kabinetskih razgovora o tome ko će s kim na izbore i kako".

„Građane muči kako da prežive i spoje kraj sa krajem, kako da pošalju decu u školu i obezbede im doručak“, rekao je Jovanović televiziji N1, a saopštila Narodna stranka.

Jovanović je dodao da funkcioneri Narodne stranke, svakodnevno razgovaraju o tome sa građanima širom Srbije istakao da „problemi građana neće biti rešeni samo tako što će opozicija gostovati na Radio-televiziji Srbije“, što jeste veoma važno, ali je neophodno i razgovarati sa građanima širom zemlje.

On se nada i da će biti postignuto, kako kaže, puno jedinstvo opozicije u nastupu u dijalogu sa vlašću o izbornim uslovima uz posredovanje Evropske unije i to onih koji su bolje uslove tražili i za izbore 21. juna.

Jovanović je istakao da je za opoziciju važno da se kreće na dva koloseka – dijalog o izbornim uslovima i priprema za izbore, jer se ne može čekati kraj dijaloga da bi se tek onda krenulo u pripreme.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar