Protest koji je trebalo da bude održan danas od 18 sati u Nišu odložen je za sledeću subotu, kaže Đorđe Stanković, narodni poslanik Narodne strane u Nišu. Organizatori protesta će, kako dodaje, biti ispred Gradske kuće i danas, a građanima predlažu da sačuvaju energiju za 8. jul.

Četvrti protest „Srbija protiv nasilja“, koji je trebalo da bude održan danas od Gradske kuće do pružnog prelaza kod Obilećebog venca i Apelacionog suda, odložen je za nedelju dana zbog vremenskih uslova u Nišu.

Protest organizuju Narodna stranka, Stranka slobode i pravde, Zeleno-levi front Ne damo Srbiju, Zajedno – Moramo, Demokratska stranka i Pokret slobodnih građana, a narodni poslanik Narodne stranke Đorđe Stanković objavio je da se protest odlaže svom nalogu na Tviteru:

Organizatori protesta će biti na lokaciji ispred Gradske kuće, ali predlažemo glađanima da se NE okupljaju i sačuvaju energiju za sledeću subotu – naveo je Stanković.

Okupljanje građana na četvrtom protestu je trebalo da bude kod Gradske kuće, a okupljeni bi potom išli do rampe kod Obilićevog venca, pišu Južne vesti.

Prema ranijim najavama, protesti i blokade će ove nedelje biti organizovani u 29 gradova širom Srbije.

***

BONUS VIDEO: Drugi protest protiv nasilja u Čačku: Skup počinje u 19 časova ispred spomenika vojvode Stepe Stepanovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar