Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Srpska napredna stranka proslavlja danas stranačku slavu Svetu Petku. Tim povodom, stranački funkcioneri okupili su se u centrali stranke u Ulici Palmira Toljatija na Novom Beogradu, a domaćin slave je Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede i prvi s liste SNS na minulim parlamentarnim izborima.

Nedimović je pozdravio sve okupljene i čestitao im stranačku slavu.

„Nas danas nema puno, bilo bi nas mnogo više, ali slavu smo upriličili po preporukama Kriznog štaba. Sveta Petka je zaštitnica žena i porodice, a žene su stub porodice kao što su stub i SNS“, rekao je on. Ministar nije želeo da sa novinarom Nova.rs govori o budućoj Vladi.

„Ja ne znam ništa. Nisam bio na Predsedništvu stranke. Saznaću sutra od Ane. Kad ona meni bude rekla, i ja ću vama da kažem“, rekao je Nedimović na pitanje o novoj Vladi.

Kako prenosi Tanjug, Nedimović je ukazao i da nema sumnje da je SNS najpozvanija i najodogovornija u mesecima ispred nas, da sačuva Srbiju, da pomogne da bude bolja nego što je bila pre nego što je sve počelo.

„Nemojte zaboraviti brojke koje pokazuju da smo ojačali, postali snažni, posle dugog niza godina, pre svega zahvaljujući Aleksandru Vučiću i SNS. Hvala svima koji su danas došli, i koji nisu, koji su bili uz nas u junu, martu i svakom junu i martu, svake godine, jer su bili iskreno uz nas. Hvala svima što iz meseca u mesec rastemo“, rekao je Nedimović.

Stranačkoj slavi prisustvuje i predsednik Vučić, koji je skromno ostao u poslednjim redovima. Nakon oficijelnog dela proslave, sa grupom saradnika otišao je u kancelariju. Prethodno je i on čestitao slavu stranačkim kolegama.

Prisustvovali su i potpredsednici SNS Marija Obradović, funkcioneri Jadranka Joksimović, Nikola Selaković, Darko Glišić, Dragan Stevanović, Goran Vesić, Zoran Đorđević i drugi članovi stranke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare