janko langura i aleksandar vucic
Janko Langura i Aleksandar Vučić. Foto: Facebook/Naprednjaci, Zoran Lončarević

Kad već ne može telefonskim pozivom da se uključi u program, kao u Utisku nedelje, narodni poslanik Janko Langura iskoristio je priliku da predsednika Srbije Aleksandra Vučića pohvali u komentarima, tokom intervjua za 'FaceTv', koji se uživo emitovao na Youtube-u.

PROČITAJTE JOŠ:

„NAJBOLJI PREDSEDNIK NAJBOLJE ZEMLJE VUČIĆ SRBIJA ♥“, napisao je narodni poslanik Janko Langura.

Da je Narodna skupština Srbije postala sabirni centar za ljubitelje lika i dela Aleksandra Vučića, a ne one koji bi trebalo da se bave njenom zakonodavnom, ali i funkcijom kontrole izvršne vlasti, najbolji je pokazatelj mladi junoša iz Srpske napredne stranke.

Gledanje u predsednika Srbije kao u boga i držanje njegove slike umesto ikone na zidu, ne da može da spasi propalu fudbalsku karijeru, nego može da vas stavi direktno na mesto poslanika, a da vam usput i završi fakultet na koji niste imali vremena da idete jer ste „delili ruže“ građanima Srbije koji protestuju i statirali po emisijama iza predsednika.

Foto: Youtube

Te isceliteljske moći koju poseduju slike Aleksandra Vučića na zidu su nadasve neverovatne, do te mere da članovi SNS-a smatraju da bi ih trebalo uvrstiti u jedno od svetskih čuda, jer – penzioneri koji ih drže na zidu duže žive, poslanici često bivaju unapređeni u ministre, a ministri samo bivaju pomereni na drugu, bolju, funkciju, u zavisnosti koliko smetaju ili koliko su novinarke terali da kleče.

PROČITAJTE JOŠ:

Ostaje samo još da se vidi da li je Vučićeva slika na zidu imunitet za pedofiliju, što je najsvežija afera u nizu, baš onako kako je to bila za uzgajanje marihuane, prodaju oružja, pad helikoptera, kupovinu stanova po Bugarskoj, ubistvo na naplatnoj rampi, rušenje u Savamali…

I eto, kako se pred mladim Langurom otvaraju životne vokacije, čitav dijapazon zanimanja za budućnost, samo kada ume da koristi mobilni telefon u prave svrhe. Njegov bar neće biti prisluškivan, jer on svoju glupost javno iznosi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare