Foto: Printscreen/YouTube/Kosovo Online

Tokom večerašnje emisije "Utisak nedelje" se kao i ranije, prilikom glasanja za predloge, javilo nekoliko simpatizera Srpske napredne stranke, ali i poslanika koji tu stranku predstavljaju u Skupštini Srbije. Jedan od njih večeras je bio Janko Langura, mlada nada naprednjaka.

Prilikom glasanja za večerašnje predloge ovaj narodni poslanik iz redova SNS umesto da da glas nekom od šest predloga Olje Bećković, napao je lidera Stranke sloboda i pravda Dragana Đilasa koji je bio gost emisije, zabrinut oko njegovih navodnih računa u inostranstvu.

Bilo je tu pominjanja čuvenih Đilasovih bankovnih računa na Mauricijusu, Hong Kongu i u Moldaviji o kojima naprednjaci danima pričaju.

To javljanje „novog Nebojše iz Beograda“ koga je izgleda zamenio Langura iz Gornjeg Milanovca, nije promaklo tviterašima.

„Ovaj besni botić, zabrinut zbog izmišljenih računa što se javio u ‘Utisak nedelje’ je ni manje ni više nego narodni poslanik SNS-ća, junoša Janko Lagura, poznat po pljuvačini u Skupštini“, napisala je na Tviteru član Predsedništva SSP Ana Stevanović.

„Bogami, kriza neka i panika kod njih kad golobradi poslanici moraju da glume ‘zabrinute’ građane“,  poručila je Stevanović.

Na uključenje ovog narodnog poslanika reagovala je i Valentina Reković.

„Narodni poslanik SNS-a Janko Langura javio se u Utisku nedelje za komentar. Na koga vas podseća?“, napisla je Reković.

Ovo uključenje Janka Langura u „Utisak nedelje“, umnogome podseća na emisiju iz 2005. godine, kada se tokom gostovanja Aleksandra Vučića i Nenada Bogdanovića, u program javio Nebojša Stefanović, koji se tada predstavio kao „Nebojša iz Beograda“ i irekao niz hvalospeva na račun šefa.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare