Foto:TANJUG/ MUP REPUBLIKE SRBIJE

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Srbiji Entoni Godfri rekao je danas, na sastanku sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom, da ceni uzdržanost koju su pokazali policijski službenici tokom protesta u julu ove godine u Beogradu.

Godfri je naglasio i potrebu da svi građani Srbije mogu slobodno da izraze svoje stavove, navodi se u saopštenju MUP-a.

Tokom sastanka o nastavku saradnje dve zemlje u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, terorizma i ilegalne trgovine narkoticima, Vulin je naglasio da je Srbija pouzdan partner SAD u borbi protiv svih oblika kriminala i da će se saradnja između MUP-a i agencija za sprovođenje zakona SAD nastaviti kroz započete projekte i obuke, ali i nove inicijative koje doprinose jačanju kapaciteta tog ministarstva, saopšteno je iz njeogovog kabineta.

Prema rečima ministra, saradnja organa bezbednosti dve države kroz zajedničke akcije usmerene na borbu protiv organizovanog i svih drugih vidova kriminala dala je dobre rezultate i taj vid saradnje biće i ubuduće nastavljen.

Ambasador SAD rekao je da je zadovoljan saradnjom koja je ostvarena do sada i izrazio uverenje da će se ona nastaviti i u budućnosti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar