Mlađan Đorđević Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević optužio je danas vlasti Srbije za „sraman“ doček crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića u Beogradu.

Ocenio je da je situaciju „dodatno pogoršao“ predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavom da će „pokušati da se vidi“ sa premijerom Crne Gore koji boravi u prvoj zvaničnoj poseti Srbiji.

„Iz svega ovoga je jasno da Vučić i SNS podrivaju Vladu Crne Gore, i dalje radeći u interesu svog starog poslovnog partnera Mila Đukanovića. Sraman doček u Beogradu je pokazatelj da Vučićev režim nije briga što je u Podgorici ‘po prvi put za više decenija na vlasti vlada koja nije anti-srpska’, već da su im u prvom planu, mutni poslovi i kriminalne veze ‘sa klanom’ Đukanovića“, naveo je lider Oslobođenja.

Pročitajte još...

Đorđević je optužio Vučića da „ponižava srpski narod ma gde on živeo“ i da „svađa dve bratske zemlje“.

„Vučiću sa druge strane nije problem da se sastaje i dogovara sa Ramom, Erdoganom, Orbanom, Milom Đukanovićem, Kristijanom Šmitom i svima koji rade protiv interesa srpskog naroda“, dodao je Đorđević.

Podsetimo, crnogorski premijer Zdravko Krivokapić stigao je juče u dvodnevnu posetu Srbiji, ali ga na beogradskom aerodromu nije dočekala premijerka Ana Brnabić. Umesto nje, dobrodošlicu Krivokapiću poželeo je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i to u farmerkama.

BONUS VIDEO Krivokapić o Nedimoviću: Nisam se obazirao na to ko je kako obučen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare