Borko Stefanović Foto:FoNet/Milica Vučković

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović obratio se Ursuli fon der Lajen povodom posete Ivice Dačića ministru Lavrovu, izjavivši da predsednica Evropske komisije može da urami i okači Dačićevu sliku iz Moskve u svom kabinetu.

Zamenik predsednika SSP-a izjavio je da je poseta Ivice Dačića, tehničkog ministra koji kao potpredsednik vodi Vladu Srbije, ministru Lavrovu, kako bi zajedno gledali fudbalsku utakmicu, pravi pokazatelj kuda radikalski režim gura Srbiju.

„Lavrov može da čestita Dačiću na pokradenim izborima, a Dačić može jednako da uzvrati ruskom domaćinu, koji će imati jedinstvenu priliku da razgovara sa bilo kim iz Evrope, pa bio to i Dačić“, istakao je Stefanović i dodao da je „namera ove vlasti da Srbiju do kraja izoluje, upropasti i pokrade“.

Stefanović se obratio i predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen, predlažući joj da urami zajedničku sliku Dačića iz Moskve, rekavši da će joj to sigurno koristiti na novim evrospkim izborima koji slede.

„Predlažem gospođi Ursuli fon der Lajen, koja daje podršku Aleksandru Vučiću, da sliku Dačića iz Moskve, uz jedinu evropsku čestitku Vladimiru Putinu na neslobodnim izborima u Rusiji, urami i okači u svom kabinetu. Siguran sam da će joj to biti od koristi na evropskim izborima koji slede“, zaključio je Stefanović.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare