Ilustracija Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Za samo deset dana u Nišu je u saobraćajnim nezgodama povređeno 10 pešaka, a dvoje od njih je zadobilo teške telesne povrede. Poslednja u nizu nezgoda dogodila se sinoć oko 19.30 časova kada je vozilo "daevu" naletelo i oborilo dvadesetjednogodišnju devojku na Sinđelićevom trgu.

Devojka je srećom prošla sa lakšim povredama, a prema nezvaničnim informacijama povređena je prilikom prelaska kolovoza van pešačkog prelaza.

Troje pešaka povređeno je u udesima koji su se dogodili preksinoć, a petoro u udesima koji su se dogodili 30. novembra.

Pročitajte još:

Od svih oborenih pešaka najteže povrede zadobila je N.I. (22) iz okoline Niša kada je na nju naleteo autobus na Sinđelićevom trgu. Ona je zbrinuta u Urgentnom centru sa ozbiljnim povredama glave. Za volanom autobusa nalazio se sedamdesetogodišnji vozač.

Takođe sedamdesetogodišnji vozač nalazio se za volanom automobila koji je 30. novembra naleteo na jedanaestogodišnju devojčica koja je prelazila raskrsnicu ulice Sedmog jula i Cvijićeve. Devojčica je u tom udesu zadobila prelom nosa.

Sve saobraćajne nezgode u kojima su pešaci povređeni dogodili su se u večernjim satima, a najviše njih, čak osam dogodio se između 19.00 i 20.00 časova.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća kod Slavonskog Broda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar