Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

U roku od samo jednog sata u Nišu je sinoć povređeno petoro pešaka, među kojima su i tri devojčice.

Jedanaestogodišnja devojčica zadobila je prelom nosa kada je „fijat“ naleteo na nju na raskrsnici ulice 7. jula i Cvijićeve.

Prema nezuvaničnim informacijama, devojčica se u momentu udesa nalazila na obeleženom pešačkom prelazu i povređena je pošto je glavom udarila u kolovoz.
U Policijskoj upravi u Nišu rekli su da je do tog udesa došlo u 19.40 časova, a za volanom „fijata“ nalazio se sedamdesetogodišnji muškarac.

Šesnaestogodišnja devojčica oborena je dok je prelazila kolovoz na Bulevaru Cara Konstantina, ali je srećom prošla bez težih povreda. Na nju je naleto „audi“ koji je vozio dvadesetrogodišnji mladić.Prema navodima policije, petnaestogodišnja devojčica je u 19.40 časova lakše povređena kada je na nju naletelo vozilo na raskrsnici ulica Kosovke devojke, Pantelejske i Kralja Milutina.

Pročitajte još:

Takođe u 19.40 časova u Nišu je oboren još jedan pešak. Mladić (23) lakše je povređen kada ga je vozilo oborilo na raskrsnici bulevara Zorana Đinđića i Zetske ulice.
Ženska osoba stara 47 godina oborena je u 19.20 časova na raskrsnici Knjaževačke i ulice Knegije Milice i tom prilikom zadobila je lakše povrede.

Za vozačima koji su učestvovali u ova tri poslednja pobrojana udesa policija intenzivno traga jer su pobeli sa lica mesta. O nezgodama je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i utvrđuje se njihov uzrok.

U Nišu je tokom čitavog jučerašnjeg popodneva i večeri padala jaka kiša, tako da je kolovoz bio klizav, a vidljivost izuzetno smanjena.

Bonus video: Ko prizova sukobe među građanima 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar