Foto:BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC

Serija obaranja pešaka u Nišu, nastavljena je sinoć kada su dva pešaka povređena u dva udesa koja su se dogodila u razmaku od samo pet minuta u Knjaževčakoj ulici.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da se jedan udes dogodio u 19.25 časova, a drugi u 19.30 časova, na udaljenosti od samo nekoliko stotina metara.

„V.D.(38) je povređen kod pijace u Durlanu kada ga je oborio „pežo“ kojim je upravljao vozač star 19 godina. Na pešačkom prelazu kod Kineske robne kuće, povređen je N.M. (64) nakon što je na njega naleteo „ford“ za čijm se upravljačema nalazila pedesetogodišnja Nišlijka“, kazali su u policiji.

Oba muškarca Hitna pomoć zbrinula je u svesnom stanju, ali je odmah bilo izvesno da N.M. ima teže povrede, najverovatnije prelom desne butne kosti.

Obe saobraćajne nezgode dogodile su se u blizini pešačkih prelaza, ali u ovom trenutku nije poznato da li su pešaci oboreni na samoj „zebri“.

Pre šest dana u toku večeri, u razmaku od samo jednog sata, u Nišu je oboreno pet pešaka, a među njima su bile i tri devojčice.

Te večeri, kao i sinoć, padala je jaka kiša, zbog čega je kolovoz bio veoma klizav, a vidljivost smanjena.

BONUS video: Zaplenjeno 24 kilograma droge

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar