Foto: Arhiva

Policijske Uprave u Prijepolju, Vranju i Sremskoj Mitrovici, uskoro bi trebalo da dobiju nove načelnike, jer su prethodni, odlukom ministra policije Aleksandra Vulina nedavno smenjeni, saznaje, portal Nova.rs

Kako za portal Nova.rs otkriva dobro obavešten izvor, smene trojice  policijskih funkcionera, poslednje su koje tresu MUP od kako je na čelo tog ministarstva zaseo Aleksandar Vulin, a koji je u poslednjih mesec i po dana „počistio“ gotovo sve kadrove svog prethodnika Nebojše Stefanovića.

Pročitajte još:

„Siniša Cvijetić iz Prijepolja, Đura Mandić iz Sremske Mitrovice, kao i Igor Živković iz Vranja razrešeni su funkcije načelnika svojih policijskih uprava. Ko će ih naslediti i dalje nije poznato, a ista sudbina zadesila je i načelnika granične policije Miljana Stanojevića. Njegov naslednik je poznat, a to je Mile Jandrić, doskorašnji upravnik novosadskog okružnog zatvora“, kazao je za Nova.rs dobro obavešten sagovornik.

O povratku Jandrića na mesto načelnika pogranične policije, portal Nova.rs je juče izvestio, a kako saznajemo, smene će biti nastavljene i u narednom periodu.

„Zasigurno će biti još nekih smena, posebno u policijskim upravama u unutrašnjosti“, dodaje naš sagovornik.

Pročitajte još:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar