Ilustracija: Dragan Mujan/Nova.rs; Shutterstock

Milena D. (45) nastradala je noćas kada je na nju automobilom naleteo Željko J. (25) u Ulici Kneza Višeslava u Beogradu, a potom i pobegao od policije i krio se na tavanu u svojoj kući. Kako za Nova.rs govore očevici nesreće, oko ponoći su čuli snažan udarac.

Devojka, koja se vraćala kući u trenutku kada je došlo do nesreće, za naš portal navodi da je nesrećna žena preminula na licu mesta.

„Samo se čuo jak udarac, zvučalo je kao neka jača petarda ili bomba. Okrenula sam se i videla da devojka leži, a taj auto kako u punom gasu odlazi. Neka druga devojka je stajala na stanici prekoputa i vrisnula je. Ta devojka je ležala na ulici, nije se pomerala. Pritrčali su ljudi, ali bilo je kasno. Brzo je došla Hitna i policija“, kaže jedna žena za naš portal.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Inače, žitelji ove ulice za naš portal navode da se nesreće često dešavaju, kao i da su uglavnom vinovnici mlađi ljudi.

„Pogotovu posle ponoći daju jači gas. Nema ovde policije i onda je kao na divljem zapadu. Škripa guma i sudari su nam postavli svakodnevnica. Pa nema dve nedelje kako je ovde kamion zgazio ženu“, kaže meštanin za naš portal.

Podsetimo, prema našim informacijama, Željko J. je upravljao automobilom marke „smart“ kada je naleteo na ženu, pa se dao u beg.

„Nakon što ju je udario, pobegao je sa lica mesta u pravcu Vidikovca. Policija je odmah reagovala i tokom noći ga uhapsila na adresi stanovanja. On je pokušao da se sakrije na tavanu kuće“, kaže izvor.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kako saznajemo, na Ž. J. je bio negativan na psihoaktivne supstance, a alkotestom je utvrđeno da je imao 0.90 promila alkohola u krvi.

„Utvrđeno je da je u prethodne dve godine Ž. J. napravio čak 11 saobraćajnih prekršaja“, dodaje izvor.

***

BONUS VIDEO: Deda ubijene devojčice iz Ripnja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar