Foto: Shutterstock

Protiv masera Save Kneževića (23) koji se lažno predstavljao kao plastični hirurg i operisao u samom centru Beograda podignute su tri krivične prijave, a u međuvremenu njegove žrtve su se javno oglasile sa tvrdnjama i fotografijama kako im je upropastio lice i telo.

Nadrilekarstvo ulepsavanje lazni doktor
Foto:Screenshot/Instagram/skup_dokaza_o_nadrilekarstvu

Jedna od njih koja je, kako navodi u svojoj objavi, htela da ostane anonimna, kaže da joj je Sava vadio mast iz stomaka i stavljao kao filer u usta.
„Vadio mi je sopstvenu mast iz stomaka da bi koristio kao filer za lice. Stomak mi je od tada neravan, a lice mi se upalilo i zagnojilo toliko jako da sam morala da bude operisana pod kompletnom anestezijom. Slala sam mu slike da vidi šta je uradio, tvrdio je da je to jutarnji otok i da će da prođe. Ostali su mi ožiljci na licu“, napisala je ona.

Nadrilekarstvo ulepsavanje lazni doktor
Foto:Screenshot/Instagram/savaknezevicsauvage_unakazene

 

Nadrilekarstvo ulepsavanje lazni doktor
Foto:Screenshot/Instagram/savaknezevicsauvage_unakazene

Podsetimo, klinika na Terazijama u kojoj je do pre desetak dana operisao lažni plastični hirurg, po struci maser, više ne radi. Vlasnik, koji se predstavljao kao estetski hirurg, nestao je.

Kako je preneo RTS, da nije bilo nezadovoljnih žena koje su se požalile inspekciji, možda se nikada ne bi saznalo da je lažni hirurg po struci maser, da ima svega 23 godine i da mu je u poslu pomagala majka, po zanimanju cvećarka. Ova ordinacija u centru grada radila je pet godina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare