Foto: Shutterstock

Protiv Save K. (23) koji je u proteklom periodu označen kao maser koji je u svojoj navodno divljoj ordinaciji u samom centru Beograda vršio estetske intervencije posle kojih su pacijenti bili nezadovoljni, a struka ustala protiv neprofesionalizma, podignute su tri krivične prijave.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa po tri krivične prijave koje su oštećeni podneli protiv S. K. zbog izvršenja krivičnog dela Nadrilekarstvo iz čl. 254 KZ. Radi provera navoda krivičnih prijava i utvrđivanja činjeničnog stanja stavljen je zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije, UKP Prvom odeljenju, te će nakon izvršenih provera tužilaštvo dalje postupati u predmetu i doneti odluku – stoji u odgovoru Prvog OJT u Beogradu na naša pitanja.

Pročitajte još:

Kako su pacijenti koji su javno izrazili nezadovoljstvo prilažući fotografije ožiljaka i oštećenog tkiva već naveli, nekima od njih vađeno je salo iz stomaka i korićeno kao filer za lice. Posle toga stomak konkretne pacijentkinje ostao je neravan, a lice se upalilo i zagnojilo, nakon čega je hitno operisana pod totalnom anestezijom.

Podsetimo, klinika na Terazijama u kojoj je do pre desetak dana operisao lažni plastični hirurg, po struci maser, više ne radi. Vlasnik, koji se predstavljao kao estetski hirurg, nestao je.

Kako je preneo RTS, da nije bilo nezadovoljnih žena koje su se požalile inspekciji, možda se nikada ne bi saznalo da je lažni hirurg po struci maser, da ima svega 23 godine i da mu je u poslu pomagala majka, po zanimanju cvećarka. Ova ordinacija u centru grada radila je pet godina.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare