Foto: Instagram

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva M.S. (29) iz Kosjerića koji je osumnjičen da je fizički nasrnuo na svoju devojku A.R. (19) iz Rusije određeno je zadržavanje.

Njemu se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje.

„Ukoliko bude utvrđeno da je devojka zadobila teške telesne povrede biće procesuiran za to krivično delo“, kaže izvor „Blica“.

Pročitajte još:

Podsetimo, nakon što se oštećena javla policiji, Prvo ojt je u saradnji sa PS Stari Grad krenulo u proveru navoda, a zatim je za M.S. raspisana potraga, a oštećena je odvedena na detaljne lekarske nalaze.

Kako je „Blic“ pisao, on je osumnjien 4. decembra u jutarnjim satima, dok su devojka i on bili u iznajmljenom stanu, u alkoholisanom stanju, fizički nasrnuo na nju.

Kako saznajemo, osumnjičeni ne poseduje oružje u legalnom posedu i nije bilo ranijih prijava za nasilje.

Slike prebijanja objavila na društvenim mrežama

Ova hrabra devojka objavila je fotografije na svom Instagram profilu na kojima se vide sve povrede koje joj je osumnjičeni mladić naneo.

Hematome ispod očiju, na rukama i leđima. Posekotine na usni, a od modrica su joj i oči zatvorene. Kapci na očima su joj natekli.

Ispod tih fotografija ona je objavila i kratak opis.

„Moj bivši dečko je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih. Maltretirao me je i tukao, pretio mi je. Uzeo mi je svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona. Imam rane na glavi. Ostavio me je bez posla i bukvalno svega. Nemam načina da napustim zemlju. Nikada ti neću oprostiti S.“, napisala je ona.

VIDEO: Saobraćajna nesreća u Sarajevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar