Foto: Printscreen Youtube

Ženi koja je surovo tukla trogodišnju devojčicu, a snimak nasilja se raširio društvenim mrežama, noćas su oduzeta deca, a nadležni organi tragaju za njom, saznaje Nova.rs.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video snimku sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opstini Grocka i u saradnji sa CSR i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za predmetni događaj i zaštite maloletnog lica.

Rezultat vanrednog sastanka je da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva maloletna lica pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, a da je za majkom raspisana potraga, s obzirom da nije dostupna državnim organima, saopštilo je Drugo osnovno javno tužilaštvo.

Pročitajte još:

Podsetimo, društvenim mrežama od juče kruži uznemirujući snimak brutalnog maltretiranja i šamaranja devojčice.

Naime, na stravičnom snimku se vidi žena koja devojčicu od oko dve godine drži za ruke i neprestano je udara po glavi. Napominjemo da je sadržaj video zapisa uznemirujuć.

Dok tuče devojčicu čuje se kako izgovara:

„Naš mali Zoran je zbog tebe u zatvoru. To ti je za Zorana“, a zatim devojčicu baca na pod.

Na snimku se čuje i drugo dete koje sve vreme plače.

„Još nisam završila. Nemoj da te jurim. Ceo dan ima da te bijem“, viče žena dok devojčica nesprestano plače.

BONUS VIDEO: Protest protiv nasilja nad ženama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare