Petar Panic Pana i Aleksandar Vučić Foto: Privatna arhiva/ TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIC

Pojedinim ljudima je očigledno dozvoljeno da se otvoreno bahate, samo zato što su deca "bitnih" ljudi povezanih s državnim funkcionerima, a to se najbolje vidi na primeru Uroša Panića, sina Petra Panića Pane, navodnog kuma predsednika Vučića. Uroš Panić se javno hvali svojom bahatom vožnjom ulicama prestonice, ali i maltretiranjem ostalih učesnika u saobraćaju, pa i same policije.

Petar Panić, koji je navodno Vučićev kum, široj srpskoj javnosti poznat je od ranije, što zbog sukoba za zakonom, što zbog poznanstva s ljudima iz vrha države. Tako su se neretko na društvenim mrežama pojavljivale njegove fotografije sa javnim ličnostima, u prvoj liniji sa političarima.

Sada društvenim mrežama „divlja“ njegov sin, koji objavljuje video zapise svoje nasilničke vožnje, kako ima saobraćajni znak „stop“, kojim zaustavlja druga vozila, psuje policiju i još mnogobrojne bahanalije, koje očigledno prolaze nekažnjeno.

@urospanic___ ♬ Klac - Buraz Djans

„Ko ih j*be, što nisu učili školu“, čuje se na snimku iz automobila, dok Panić sa prijateljima prolazi pored policije.

U automobilu se vidi i flaša viskija, te postoje i izgledi da pored svega, konzumira i alkohol u toku vožnje.

@urospanic___ ♬ original sound - Urospanic98

„Sad ću vam pokazati kako da izbegnete gužvu, ovako preko ivičnjaka“, priča mlađi Panić u jednom od snimaka, u kojem zaobilazi ostale automobile i odlučuje da vozi preko ivičnjaka.

TikTok profil Panićevog sina prepun je sličnih snimaka, na kojima se trkaju automobilima, divljački voze, ali i iz provoda, gde se snimaju skupi satove i flaše.

@urospanic___ #onlinenastava ♬ original sound - Urospanic98

Petar Panić, u javnosti poznatiji kao Pana, iza sebe ima podužu biografiju. Protiv njega je svojevremeno bilo podneto 13 krivičnih prijava i sudilo mu se za različita krivična dela, uključujući prebijanje, iznude, nedozvoljeno držanje oružja.

U medijima je označen kao osoba koja je ranije bila bliska vođi „zemunskog klana“ Dušanu Spasojeviću Šiptaru. Panić je u više navrata na svojim profilima na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa predsednikom Vučićem, ali i drugim funkcionerima Srpske napredne stranke (SNS).

Portal KRIK je ranije objavio i fotografiju Panića sa zamenikom gradonačelnika Gorana Vesića.
Takođe, KRIK je pisao kako je ministar zdravlja Zlatibor Lončar izdavao lekarske nalaze Paniću, kako bi on mogao da odlaže suđenja.

BONUS VIDEO: Hapšenje upravnika KPZ Niš

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare