Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Policija u Sremskoj Mitrovici, Inđiji i Staroj Pazovi prilikom kontrole saobraćaja zaustavila je šestoricu vozača koji su napravili prekršaje nasilnička vožnja, vožnja pod uticajem alkohola i narkotika, ali i koji su vozili bez vozačke dozvole.

Policija u Sremskoj Mitrovici je zaustavila pedesetšestogodišnjaka koji je vozio sa 2,01 promila alkohola u krvi kao i četrnaestogodišnjaka koji je upravljao „folksvagenom“.

U Staroj Pazovi saobraćajna policija zaustavila je tridesetsedmogodišnjaka koji je vozio pod dejstvom amfetamina i čedrdesetjednogodišnjaka koji je vozio pozitivan na kokain, kome je vozačka dozvola već trajno oduzeta.

Pročitajte još:

U Inđiji je zaustavljen tridesetpetogodišnjak koji je vozio sa 2,23 promila alkohola u krvi, kao i tridesetdvogodišnjaka koji je vozio pod dejstvom marihuane. Kode njega je policija u kolima pronašla i tri paketića marihuane.

U Pećincima je zaustavljen vozač koji je vozio sa 2,10 promila alkohola u krvi.

Svim vozačima određeno je zadržavanje i oni su privedeni prekršajnim sudijama, dok je protiv vozača kod kojeg je pronađena marihuana u kolima podneta i krivična prijava.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar