Ilustracija Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Sedam osoba povređeno je šest u saobraćajnih nezgoda proteklog dana na ulicama Novog Sada.

Kako za 021.rs kaže portparol novosadske Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, prva intervencija bila je oko 7 časova u Temerinskoj ulici kod skretanja za „Tempo“. Tom prilikom povređen je 29-godišnji pešak koji je posle zbrinjavanja na licu mesta prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Nešto kasnije, oko 11.15 časova došlo je do sudara bicikliste i pešaka kod Futoške pijace, te je tom prilikom povređen muškarac star 20 godina, koji je neposredno posle ukazivanja pomoći prebačen u Klinički centar Vojvodine.

U sudaru dva vozila koji se dogodio oko podne, u Ulici Kornelija Stankovića, povređen je 36-ogodišnji muškarac, koji je prevezen u Urgentni centar.

Naredna intervencija Hitne pomoći usledila je oko 16 časova na Gornjem Sajlovu, u Ulici Jove Vučelića, gde je povređen 81-ogodišnji biciklista. On je, dodaje dr Krulj, zbrinut na licu mesta i potom prevezen u Urgentni centar.

Oko 18 časova u Janka Čmelika kod broja 77a u sudaru dva vozila povređeni su 17-ogodišnjak, koji je prevezen na dečiju hirurgiju, i 26-ogodišnja devojka, koja je posle zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar.

Tokom poslednje intervencije Hitne pomoći, oko 19 časova na Sentrandrejskom putu kod skretanja za „Big“, povređen je 70-ogodišnji muškarac, koji je zbrinut na licu mesta, ali nije zahtevao transport ka Urgentnom centru.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar