Foto: Ist media

Muškarac D. B. (44) uhapšen je zbog sumnje da je ubio Simu Balaševića u selu Bogovina kod Boljevca. On je danas saslušan pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru, saznaje portal Nova.rs.

Ubistvo se dogodilo pre 11 dana u mestu Bogovina, kada je, u tom trenutku, nepoznati napadač ušao kroz prozor kuće napao, vezao i ubio Simu Balaševića, penzionera. Njegovo telo pronašao je sin, koji je pokušao da uđe u porodičnu kuću, tom prilikom je zatekao telo oca, vezanih ruku i nogu, polomljenih pristiju i sa nožem zarivenim u grudi.

Pročitajte još:

Kako nam je rečeno u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, danas je obavljeno saslušanje na kojem je okriveljni iskoristio svoje pravo da ne iznosi odbranu, odnosno branio se ćutanje, a potom je predložen pritvor.

Osumnjičenom D. B. se na teret stavlja i da je pretnjom pištoljem opljačkao mlađu ženu i tom prilikom odneo oko 20.000 hiljada dinara. Takođe, on je ranije bio osuđivan i to za ubistvo, kada je imao 16 godina, saznao je portal Nova.rs, ali trenutno nema informacija o tom događaju.

U razgovoru za portal Nova.rs komšija ubijenog Sime Balaševića juče je ispričao da su se njih dvojica poznavali preko 60 godina, ali da nikom od meštana nije jasno zašto bi neko napao ovog penzionera. On nam je takođe rekao da žrtva jeste bila vlasnik kafane, ali da taj objekat ne radi više od 20 godina i da je Balašević živeo sam od prošle godine kada mu je preminula druga supruga.

Bonus video: Mesto ubistva u Nišu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar