Marko Miljković i Veljko Belivuk, Velja Nevolja
Marko Miljković i Veljko Belivuk Foto: Printscreen/Tv Pink

Nepoznate osobe pucale su preksinoć u Predraga Jankovića Peska (40), koji je nakon napada prevezen u bolnicu u Pančevu, saznaje Nova.rs.

Kako Nova.rs nezvanično saznaje, do pucnjave je došlo blizu kafane „Mali raj“ na putu koji vodi od Beograda ka Pančevu. Iako je kafana na banatskoj strani, to je teritorije glavnog grada, pa je ceo slučaj preuzela beogradska policija.

Stepen povreda nije poznat, a ranjeni čovek prebčen je u bolnicu u Pančevu. Policija će ga saslušati čim njegovo zdravstveno stanje bude to dopustilo.

Kako saznaje Nova.rs, reč je o Predragu Jankoviću Pesku, koji je odranije poznat policii. On je pre izvesnog vremena hapšen zbog svojih veza sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Pančevo je poznato po velikom broju navijača Partizana koji su jedno vreme imali i svoju posebnu navijačku podgrupu „Stoka“, koja je bila ozloglašena po brojnim nasilnim incidentima.

Navijači Partizana iz Pančeva brzo su se priklonili „Principima“, na čijem čelu su bili Belivuk i Miljković, pa je ova kriminalna organizacija imala čvrsto uporište u ovom gradu i deo svojih poslova je tamo prenela.

BONUS video: Taksista pregazio pešaka u Nišu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

BONUS VIDEO: Hapšenje članova klana Veljka Belivuka na stadionu Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar