Crna Gora, policija Ilustracija
Ilustracija: Shutterstock/Natalya Volchenkova

Specijalno državno tužilaštvo proširilo je istragu protiv Đ.P. zbog sumnje da je učestvovao u otmici i ubistvu Mila Radulovića zvanog Kapetan.

To je na konferenciji za medije saopštio specijalni tužilac Saša Čađenović.

Čađenović je kazao da Đ. P. sumnjiče da je 21. decembra 2020. godine sa M. R. u štek stanu ubio Radulovića.

Čađenović je rekao da su 24. decembra prošle godine doneli naredbu o sprovođenju istrage protiv Z.M., Đ.M., B.Đ., Đ.V., M.M., M.N, M.G., I.B. i T.D. koje sumnjiče da su pripremali više ubistava, izveštavaju Vijesti.

Objasnio je da ih sumnjiče da su 17. oktobra 2020. godine u Podgorici ubili P.N. i P.D.

Čađenović je rekao da članove te kriminalne grupe sumnjiče da su 18. novembra 2021. godine u Beranama, pokušali da ubiju S.K., S.I. i K.M.

Čađenović je novinarima prikazao fotografije automatskog oružja i kokaina, koje su članovi te kriminalne grupe razmenjivali međusobno.

Konferenciji prisustvuju i v.d. direktorice Uprave prihoda i carina Milena Petričević, glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, njegova stručna saradnica Jovanka Krunić, specijalni tužilac Miroslav Turković i rukovodilac Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić.

Specijalno državno tužilaštvo i Uprava policije održava zajedničku konferenciju za medije na kojoj će biti predstavljeni podaci iz aktuelnih predmeta kojima rukovodi Specijalno državno tužilaštvo.

Bonus video: Veze između kavčana i grupe Velje Nevolje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar