Marko Miljković i Veljko Belivuk, Velja Nevolja
Marko Miljković i Veljko Belivuk Foto: Printscreen/Tv Pink

Mirsada Spahić, majka ubijenog Adisa Spahića zbog čijeg ubistva su juče u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušani Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković, kazala je za "Nova.rs" da se nada da će ubistvo njenog sina konačno biti rasvetljeno. Osim Adisa, pomenuti osumnjičeni saslušani su i na okolnosti ubistva Damira Hodžića i Mila Radulovića.

Četvorka je saslušana juče u Tužilaštvu za organizovani kriminal, a na osnovu zamolnice Crne Gore, na okolnosti likvidacija u toj zemlji. Osumnjičeni su negirali izvršenje zločina, a kriminalnoj organizaciju koju je Belivuk formirao sa NN licima u Crnoj Gori stavljaju se na teret tri ubistva.

Veljko Belivuk Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Reč je o proširenju istrage protiv Belivuka, Miljkovića i Jankovića, a pod lupom se nalazi i Živković, koji se ne pominje u optužnici koja je ranije podignuta protiv kriminalne grupe vođa navijača.

Belivuk, Miljković i Janković negirali su krivicu, tvrdeći da u vreme likvidacija nisu bili u Crnoj Gori, a detaljnu odbranu će izneti kada budu dobili sve spise.

Majka ubijenog Adisa: Moram da znam šta se dogodilo sa mojim sinom

Mirsada Spahić, majka ubijenog Adisa, kaže za Nova.rs da želi da se konačno završi agonija u kojoj njena porodica živi.

Adis Spahić Foto: Facebook

“Nadam se da će se ovo konačno završiti, ova agonija u kojoj živimo. Ja sam majka, moram da znam šta se dogodilo sa mojim sinom i gde je njegovo telo. Moj sin nije kriminalac, to su mi potvrdili i iz policije, zato me boli kada ga povezuju sa raznoraznim klanovima. Mi smo poštena porodica i nikada nismo imali veze ni sa kakvim nedozovljenim, kriminalnim radnjama, zato me duša boli i uvek se pitam da li sam mogla da uradim nešto drugačije, da ga posavetujem da tog dana ne ide. Ovo mora da se reši…“, rekla je Mirsada Spahić za list „Nova“.

Sumnjiče se i za likvidaciju Kapetana

Sa druge strane, kriminalnoj organizaciji, čiji je jedan od vođa Belivuk, stavlja se na teret i likvidacija Mila Radulovića, zvanog Kapetan.

Kako su ranije saopštili crnogorski mediji, Hodžić i Spahić ubijeni su u Crnoj Gori istog dana kada je u Beogradu u Ritopeku likvidiran Lazar Vukićević. Vukićević je jedna od pet žrtava, čije se ubistvo stavlja na teret klanu Belivuk-Miljković.

Sa druge strane, Radulović je nestao 14. oktobra prošle godine, a njega su članovi kriminalne grupe najpre oteli, a potom prebacili na nepoznatu lokaciju i ubili.

Inače, vođe navijača Grobara saslušane su juče uz prisustvo crnogorskog tužioca Saše Čađenovića.

Bonus video: Belivuk i Miljković negirali ubistva u Crnoj Gori

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar