Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIĆ

Novljanin Petar Đurović (34) uhapšen je juče zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i da je kao saizvršilac učestvovao u otmici i ubistvu Mila Radulovića, zvanog Kapetan.

Akcija hapšenja izvedena je u podgoričkom lokalu „Unico“ u ulici Ivana Vujoševića, pišu Vijesti.

„Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni Đurović u više navrata u vremenskom periodu od 14.10.2020. godine do 21.12.2020. godine, vršio fizičko obezbeđenje otetog Mila Radulovića, kao i da je kao saizvršilac učestvovao u njegovom ubistvu koje je izvršeno dana 21.12.2020. godine“, kazao je sagovornik TV Vijesti.

Pročitajte još:

Iz Uprave policije zvanično je saopšteno da je juče uhapšen osumnjičeni za saučesništvo u „otmici i ubistvu M.R.“ krajem 2020. godine.

„Juče je oko 15.30 časova u ulici Ivana Vujoševića slobode lišen P.Đ. (34) iz Herceg Novog zbog sumnje da je izvršio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i da je u saizvršilaštvu izvršio krivično delo otmica i ubistvo na štetu M.R. Sumnja se da je P.Đ. u više navrata u periodu od 14. oktobra do 21. decembra 2020. godine vršio fizičko obezbeđenje otetog M.R., kao i da je kao saizvršilac učestvovao u njegovom ubistvu koje je izvršeno 21. decembra 2020. godine“, saopšteno je iz policije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar