Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa novopostavljenim načelnicima četiri policijske uprave na kome su prezentovani prioriteti u radu Ministarstva unutrašnjih poslova - odlučna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i briga o bezbednosti i sigurnosti svakog građanina naše zemlje, saopštio je MUP. Time je potvrđeno pisanje portala Nova.rs, da su na čelnim mestima u policijskim upravama u Kragujevcu, Pančevu, Zaječaru i Požarevcu postavljeni novi ljudi, odnosno da je Vulinova metla "počistila" Stefanovićeve kadrove.

Ministar Vulin je novopostavljenim načelnicima poručio da uvek moraju imati na umu da povereni posao obavljaju u službi građana i da ne može postojati jači i preči interes od bezbednosti svakog pojedinca i društva u celini.

Prema njegovim rečima, maksimalnu posvećenost očekuje u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali ništa manju jačinu i snagu u suzbijanju krivičnih dela opšteg kriminala kojim su u najvećoj meri pogođeni građani.

„Bezbednost ulica je merilo uspeha policijske uprave. razbojništvima, krađama, reketiranjima, džeparenjima, uličnom kriminalu i svim delima koja ugrožavaju običnog čoveka morate pristupiti snažno i posvećeno“, rekao je ministar Vulin.

Sastanku su prisustvovali direktor policije Vladimir Rebić, načelnik Policijske uprave u Požarevcu Aleksandar Vasilijević, načelnik Policijske uprave u Zaječaru Saša Stanimirović, načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Dejan Joksimović i načelnik Policijske uprave u Pančevu Igor Arsić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar