Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Fotografiju rozarijuma na kom je uklesano samo ime Vladimir, bez prezimena, kao i godine rođenja i smrti, objavio je danas na društvenim mrežama Nemanja Šarović, lider pokreta "Ljubav, vera, nada" i bivši istaknuti član Srpske radikalne stranke uz komentar da se radi o spomen obeležju Vladimira Cvijana na groblju Lešće.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Smrt bivšeg visokog funkcionera DS i SNS Vladimira Cvijana ne prestaje da intrigira javnost, kojoj i dalje nije jasno zašto se vest da on više nije među živima skrivala tri godine.

Od trenutka kada je vest objavljena u javnosti su se pojavljivale brojne informacije koja su samo dodatno činile čitavu priču misterioznom i nejasnom. Tako je najpre otkriveno da je još u januaru 2018. Cvijanov leš pronađen u Dunavu, da je obdukcija potvrdila da smrt nije bila sumnjiva već da se najverovatnije radi o samoubistvu.

Usledile su informacije da je Cvoijanov otac organizovao kremaciju i ispraćaj tajno, a posebnu pažnju izazvala je vest da Cvijanova žena i sin nisu znali za njegovu smrt sve dok vest nije objavljena u medijima.

Novi šokantan detalj danas je otkrio bivši radikal Šarović koji je prikazao fotografiju rozarijuma na čijoj ploči piše samo Vladimir 1976-2018. iako zvaničbno nije potvrđeno da se radi o rozarijumu porodice Cvijan.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Podsetimo, Cvijan je na zahtev oca kremiran 19. 1. 2018. godine, 14 dana nakon što je njegov leš pronašen u Dunavu.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

U javnosti se proteklih dana vodi polemika zbog čega se dosad nije znalo za Cvijanovu smrt, s obzirom na to da je reč o političaru s dugom karijerom. Interesantno je da niko od njegovih bližih saradnika nije znao da je on preminuo, što je bacilo dodatnu sumnju na ceo slučaj.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar