Foto: Twitter/Nemanja Šarović

Vladimir Cvijan, advokat za čiju je smrt Srbija saznala posle tri godine, sahranjen je na groblju Lešće. Na grobu mu je podignut spomenik na kojem piše ime, bez prezimena.

PROČITAJTE JOŠ:

„Vladimir Cvijan život je okončao pod velom tajne. Kremiran je i sahranjen 19.1.2018. godine, na groblju Lešće. Na mestu gde je urna sa njegovim ostacima, stoji samo ime“, napisao je osnivač pokreta „Vera, ljubav i nada“ Nemanja Šarović. Nova.rs pokušala je da dobije izjavu Šarovića ovim povodom, ali on nije odgovarao naše pozive.

Vladimir Cvijan Foto:BETAPHOTO/MILAN TIMOTIC

Podsetimo, Cvijan je preminuo 5. januara 2018. godine. Njegovo telo nađeno je u Dunavu u Beogradu, nakon čega je izvršena odbukcija tela. Tad je ustanovljeno, što je tužilaštvo pre nekoliko dana saopštilo, da je smrt nastupila utapanjem, a ovih dana se u javnosti povela polemika oko toga gde je sahranjen. Kako je ekskluzivno saznao naš portal, Cvijan je 14 dana nakon smrt kremiran.

PROČITAJTE JOŠ:

U javnosti se proteklih dana vodi polemika zbog čega se dosad nije znalo za Cvijanovu smrt, s obzirom na to da je reč o političaru s dugom karijerom. Interesantno je da niko od njegovih bližih saradnika nije znao da je on preminuo, što je bacilo dodatnu sumnju na ceo slučaj.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar