Vladimir Cvijan Foto:BETAPHOTO/MILAN TIMOTIC

Misteriza za misterijom u vezi sa smrću Vladimira Cvijana ne prestaju da se nižu, a ovog puta reporteri Nove naišli su na još jedna zatvorena vrata kada su pokušali da saznaju gde je sahranjen nekadašnji saradnik Borisa Tadića, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića.

Tragom informacije koju je zvanično saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, da je Vladimir Cvijan preminuo 5. januara 2018. godine i to usled utapanja, pošto je njegovo telo pronađeno u Dunavu u Beogradu, pokušali smo da saznamo šta se nakon toga dogodilo sa Cvijanovim telom. Obratili smo se službi JKP „Pogrebne usluge“ u čijoj nadležnosti se nalazi 10 beogradskih počivališta, ali nam je rečeno da se za takvu informaciju moramo obratiti porodici.

Zbog čega je ova informacija tajna, šta bi se hipotetički dogodilo ukoliko neko ko se interesuje za grobno mesto nije u dobrim odnosima sa porodicom ili prosto ne može da do njih dođe iz bilo kog razloga, pitanja su koja smo dodali na listu nelogičnosti o Cvijanovom slučaju.

I možda ovo „tajenje“ grobnog mesta ne bi bilo toliko čudno i misteriozno, da ovaj slučaj sam po sebi nije jedna velika misterija u kojoj živimo već nešto više od tri godine.

Vladimir Cvijan Foto:Medija centar Beograd

Kako je Nova.rs pisala, od kako smo nedavno saznali da je Cvijan preminuo i da se o tome ćutalo tri godine, nadležni zapravo nisu odgovorili ni na jedno konkretno pitanje kako je moguće da niko nije našao za shodno da za sve ovo vreme obavesti javnost da je preminuo ugledni beogradski advokat, nekadašnji saradnik Borisa Tadića, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, posebno imajući u vidu da se o smrtima uslovno rečeno manje bitnih ličnosti naširoko govori u medijima.

Posebno je neobično što se o tome nije ogalsila ni porodica, makar čituljom u novinama.

Zapravo sve što znamo u Cvijnovoj smrti jeste da je završio u Dunavu kod Beograda tog januara 2018. ali kako se našao u reci usred hladnog januara, ostala je misterija do danas. Više javno tužilaštvo je u svom saopštenju navelo da, budući da na Cvijanovom telu nisu pronađeni tragovi mehaničke povrede, slučaj je zatvoren iste godine.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)