Foto: Nenad Lazić/Nova.rs, Mup Srbije

Novosadska policija danas kasno popodne je munjevitom akcijom uspela da uhapsi osumnjičenog D.M za kojim je danas MUP Srbije raspisao potragu jer je šrafcigerom napao i ranio na ulici policijskog inspektora.

Kao Nova.rs saznaje prvo je uhapšen muškarac, koji je bio u društvu osumnjičenog D.M. pre nego što je napadnut policijski inspektor, a posle nekih sat vremena kasnije uhapšen je i prvoosumnjičeni.

Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Inače novosadska policija kasno popodne je objavila fotografiju prvoosumnjičenog  za koga je navedeno da je prilikom pretresa, šrafcigerom zadao ubodne rane u ruku i nogu inspektoru kriminalističke policije koji je bio van dužnosti, a koji je pokušao da ga spreči da ukrade automobil na Salajci.

Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Kako Nova.rs nezvanično sazanala odmah posle napada napadač koji je danas popodne teško ranio policijskog inspektora posle pucnjave, najpre mu je oteo službeni pištolj i automobil i pobegao u nepoznatom pravcu.

Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Podsetimo, inspektor iz odeljnja za suzbijanje razbojništva Policijske uprave Novi Sad upucan je danas popodne oko 15 časova u Ulici Save Đisalova.

Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Inspektor je u svesnom stanju prevezen je u Urgentni centar KC Vojovodina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar