Foto: Google maps

Porodica 18-godišnjeg Jovana Veselinovića iz Niša, čije je telo pronađeno u nedelju na napuštenom gradilištu u ulici Branka Krsmanovića nakon četiri dana potrage, pozvala je sve sugrađane da na mestu na kome je pronađeno njegovo telo danas u 12 sati upale sveću ili donesu cvet.

„Za dečaka koji je živeo ispred vremena. Za dečaka koji je razumeo ljude i njihove potrebe i uvek bio tu za svakoga. Za dečaka koji je nenametljive prirode i bučne mašte znao da svako biće upravo time odmah privije uz srce. Nažalost, njegov „san“ je trebao da se desi da se svi probudimo. Porodica bi volela da na mestu gde je „utonuo u san“, ko želi donese cvet za Jovana ili zapali sveću… I u narednih 40 dana učini svako od nas neko dobro delo. Nahrani osobu, nahrani životinju, spasi životinju, pokloni nekome pažnju, pošalje budi human-SMS, sasluša nekoga, čuje još više… Hvala vam… Vama koji ste bili deo njegovih 18 godina. Vama koji ste ga sada zavoleli. Vama koji ste ga brigom i molitvama za miran san pokrili. Jovane, mirno spavaj… Čuvamo te od zaborava…“, napisali su organizatori skupa „Cvet za Jovana“ na Fejsbuku.

Pročitajte još:

Podsetimo, Jovanovo telo pronađeno je u nedelju ujutru oko 9.30 u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu u nezavršenoj zgradi. Tragovi nađeni na licu mesta ukazuju da je smrt nastala padom sa visine, ali zvaničnih potvrda još nema.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar