Snježana Zoranović Foto:privatna arhiva Facebook

Suprug nestale Snježane Zoranović iz Čačka, majke osmomesečne bebe, kojoj se svaki trag izgubio 7. novembra, danas je pozvan da identifikuje ženski leš koji je sinoć izvučen iz Zapadne Morave. Kako saznajemo, on nije mogao da potvrdi da je to njegova supruga, ali je rekao da odeća i obuća odgovaraju onim koje je nosila u danu kada je nestala.

Kako portal Nova.rs saznaje, dežurni tužilac naložio je da se obavi obdukcija,nakonj koje bi definitivno trebalo da bude utvršeno da li je to Snježana.

Prročitajte još:

Podsetimo, telo žene izvučeno je sinoć oko 23 sata iz Zapadne Morave potvrđeno je za portal Nova.rs iz čačanske Hitne pomoći. Ona je, kako nam je rečeno, pronađena nedaleko od Plavog mosta i kod sebe nije imala nikakva dokumenta zbog čega se vodi kao NN lice.

Snježana Zoranović Foto: Privatna arhiva

Kako kaže naš izvor iz čačanske Policijske uprave, nesrećna žena je srednjih godina i ima crnu dugu kosu, Nije želeo da spekuliše da li se radi o nestaloj Sježani Z. kojoj se gubi svaki trag od početka novembra.

#related-news_0

Podsetimo, Snježanu su ukućani poslednji put videli 7. novembra između 10.30 i 11.00 časova prepodne. Kazala im je da ide da prošeta i nakon toga se nije vratila.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare