Podeli
Snježana Zoranović Foto: Privatna arhiva

Posle punih 18 dana potrage za Snježanom Zoranović, koja je nestala u blizini Autobuske stanice u Čačku, od nje i dalje nema ni traga ni glasa.

Ovo je potvrdio i njen suprug Marko i apelovao na sve ljude da ukoliko je vide, odmah jave policiji. Policijske uprave grada Čačaka i Komunalne milicije, rodbinom i građanima koji su se dobrovoljno javili da učestvuju u potrazi, obišli su celokupan teren kuda je Snježana imala običaj da šeta, ali za sada bez rezultata. Načelnik štaba za vanredne situacije grada Čačka, Bratislav Zečević, istakao da je Grad Čačak predao policiji sve video zapise sa SOS kamera koje su postavljene na više lokacija.

“Reč je o obimnom materijalu i mi i dalje gajimo nadu da ćemo je pronaći živu. O eventualnom prelasku u Bosnu i Hercegovinu za sada nema potvrde, ali se sumnja da postoji mogućnost da je Snježana iz nekog razloga ušla u voz, jer su u trenutku njenog nestanka na železničkoj stanici bila dva voza, jedan koji se kretao u pravcu Kraljeva, a drugi u pravcu Požege. I za tu mogućnost pregledaju se snimci sa video nadzora železnice”, kazao je Zečević za agencije.

Prema njegovim rečima, vrše se pretrage seoskog područja, kao i pretrage sa dronovima, ali za sada nema nikakvih tragova. Zečević je apelovao na sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju ili sumnju da su videli Snježanu da odmah prijave lokaciju, tako što će pozvati Situacioni centar na broj telefona 0800 – 112 – 032 ili Policijsku upravu na broj 192.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar