Foto: Facebook/Maja Stanisavljević

Sanja A., majka 5-godišnje Nine koja je juče pronađena nakon višesatne potrage u Kladovu, u razgovoru za Nova.rs ističe da je zahvalna svim ljudima na pomoći, ali i da je njena ćerka dobro što je najvažnije.

Mala Nina juče je išetala iz vrtića u Kladovu, a nakon nekoliko sati potrage, devojčica je pronađena. Njena majka Sanja ističe da je njena ćerka u dobrom stanju.

„Sve je u redu, ona je dobro, nikakve povrede nije imala. Raspoložena je, našli smo je pre mraka, što je najbitnije. Zahvalna sam svim ljudima na pomoći, zaista, svi su se uključili u potragu i sreća da je sve u redu“, kaže ova majka.

Pročitajte još:

Sanja ističe da ni ona još uvek ne zna kako se desilo to da Nina izađe iz vrtića.

„Sada tek bi trebalo da idem u vrtić da vidim o čemu se radi. Svakako, nisam ogorčena na vaspitače, zaista su se potresli zbog svega. Nina je malo nemirnija, svi smo srećni što je pronađena i što je dobro. To je najbitnije“, kaže ova majka.

Podsetimo, devojčica je nestala juče oko 10 sati, a nakon nekoliko sati potrage je pronađena. Nina je pronađena je u ataru Kostola, pet kilometara od vrtića u reonu takozvanog potesa Pesak.

VIDEO: MUP Srbije rekonstruisao kretanje Mateja Periša

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar