Predškolska ustanova "Neven" Kladovo Foto: punevenkladovo.rs

Devojčica Nina A. (5) pronađena je nakon gotovo osam časova potrage, a ona je išetala iz vrtića oko pola 10 ujutru. Ipak, još uvek nisu poznate okolnosti pod kojima je devojčica nestala.

Kako nezvanično saznaje Blic, Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je policiji da prikupi sva potrebna obaveštenja i da dostavi izveštaj o događaju kako bi se utvrdilo da li ima elementata nekog krivičnog dela i ako ima protiv koga.

Ninina majka je potvrdila za naš portal da je devojčica dobro, kao i da su odmah po pronalasku otišle u bolnicu na pregled.

Pročitajte još:

Policija je, zajedno sa građanima, intenzivno tragala za devojčicom odmah po prijavi nestanka. Vrtić je zvao Nininu majku i obavestili su je da njenog deteta nema.

U pitanju je predškolska ustanova „Neven“ u Kladovu, sa kojom smo pokušali da stupimo u kontakt, ali se nisu javljali na telefon.

Foto: Facebook/Maja Stanisavljević

„Imala je roze jaknicu, plava kosa vezana u repić. Neverbalna je, ne zna da objasni, zna nešto malo, ali to nije dovoljno. Ona se trenutno pogubila sigurno. Svi je traže i policija i građani, od pola 10 ujutru, ni traga ni glasa. Ona se kao provukla kroz ogradu, nisam sigurna. Ja sam krenula odmah da je tražim“, ispričala je ranije potrešena Ninina majka za naš portal.

Ona se zahvalila svim medijima na podršci.

Ipak, još uvek nije poznato kako je moguće da je devojčica sama izašla iz vrtića, a da niko nije primetio.

BONUS VIDEO: Potraga za nestalim nastavnikom u Tutinu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar