Brano Micunovic
Foto: Luka Zeković/Vijesti.me

Iz kotorskog tužilaštva nisu se oglasilo o tome zbog čega su Branislava Brana Mićunovića, Savu Vujovića i Srđana Mićunovića pustili juče da se brane sa slobode, nakon što je pronađeno oružje u automobilu u kojem su se nalazili.

Tužilaštvo se nije oglašavalo povodom hapšenja ali i puštanja na slobodu, iako Branislav Mićunović slovi za šefa crnogorskog podzemlja i u policijskoj evidenciji decenijama je označen kao bezbednosno interesantna osoba, pišu podgoričke Vijesti.

Pročitajte još...

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru “Vijestima” tokom dana nisu obrazložili odluku tužilaštva.

„Da li je ODT Kotor dobio podatke iz Forenzičkog centra o DNK na oružju? Šta je pokazalo vještačenje“, jedno je od pitanja koje je ostalo bez odgovora. Iz tog tužilaštva nisu odgovorili ni da li je policija pretresla automobile i osobe, koje su se nalazile u koloni ispred i iza vozila u kojem je bio Mićunović, kao ni da li su naredili pretres ostalih vozila koja koriste te osobe, piše taj portal.

Foto: E-Stock_petar_jovanovic

Podsetimo, Nikšićanin Branislav Brano Mićunović i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović privedeni su pre nekoliko dana, kada je policija, prilikom pretresa u njihovom automobilu pronašla oružje. Jedan od Mićunovićevih prijatelja priznao je da je oružje njegovo.

Pročitajte još...

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare