Foto: E-Stock_petar_jovanovic

Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunovići i njegovi prijatelji, koji su uhapšeni za Badnje veče u Crnoj Gori zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, pušteni su da se brane sa slobode, a prema novim saznanjima, jednog od privedenih, Savu Vujoviću, potražuje Republika Srpska zbog ubistva.

Vujović je u pritvoru proveo dva dana zajedno sa Branislavom Mićunovićem, ali je pušten na slobodu, iako je za njim, uporedo, raspisana poternica.

Pročitajte još...

On se, takođe, početkom 2000-tih godina, zajedno sa Branom Mićunovićem, našao na optuženičkoj klupi zbog ubistva Radovana B. Kovačevića. Ipak, sud ih je obojicu pravosnažno oslobodio krivice za to delo.

Foto: MUP Republike Srpske

Podsetimo, Nikšićanin Branislav Brano Mićunović i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović privedeni su pre nekoliko dana, kada je policija, prilikom pretresa u njihovom automobilu pronašla oružje. Jedan od Mićunovićevih prijatelja priznao je da je oružje njegovo.

Inače, Mićunović je godinama unazad u Crnoj Gori označavan kao šef kriminalnog podzemlja, iako je on to iznova demantovao.

Pročitajte još...


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar