Grčka
Grčka; Foto: no, Credit line: - / Huber images / Profimedia

Jedan Srbin bio je akter zanimljive priče na plaži u Grčkoj, a epilog situacije, kako je naveo, ulepšao mu je letovanje, ali je i izazvao ovacije i divljenje Grka. Ovaj čovek nesebično je podelio sve u jednoj objavi na Fejsbuk grupi, želeći da nekom izmami osmeh na lice.

Naime, jedna Grkinja je greškom ušla dublje kolima u pesak i tom prilikom se zaglavila. Potonuo skromni auto, izbledeo od peska, soli i sunca, u pesku je bio skroz do branika, a kako očevidac navodi iako su mnogi zastajkivali, niko joj nije pomogao.

„Mnogi Grci su prošli, pogledali i otišli“, navodi čovek, piše Telegraf.

Pročitajte još:

Na sreću ove žene, na plaži su se našla tri Srbina koja su bila spremna za akciju spasavanja. Jedan od njih, po priči čoveka, bio je Beograđanin koji je toliko jak i krupan čovek da je sve njih zajedno mogao da podigne, pa i žen u za volanom.

Grčka
Grčka; Foto: a-plus image bank / Alamy / Alamy / Profimedia

„Doduše, jedan od nas, Beograđanin (po tablicama) je toliko jak i krupan čovek – što bi naš narod rekao kao od brda odvaljen, da je trebalo, on bi i nas dvojicu podigao zajedno sa autom i sve Grkinjom za volanom „, napisao je jedan od aktera priče.

Nakon uspešno obavljenog posla, Srbi su bili srećni i ponosni zbog svog podviga, a Grci su im se zahvaljivali, jedna bakica je bila posebno ganuta.

„Grci su se tako srdačno zahvalili, a naročito starija gospođa koja je malo na grčkom, malo na engleskom vikala: Srbi su divni ljudi! Divan narod“, napisala je.

VIDEO: Zaplena droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar