Goran Dzonic braca Milosevic ubistvo porodice Djokic
Foto:MUP Srbije/Privatna arhiva

U sredu i četvrtak nastavlja se saslušanje osumnjičenih i svedoka u vezi ubistva tročlane porodice Đokić.

Prvo bi u sredu trebalo da svedoče vatrogasci, kolege privedenog Milana Džonića, sina glavnog osumnjičenog za jezivi zločin Gorana Džonića. Oni bi trebalo da potvrde alibi svog kolege.

Istog dana bi u Višem tužilaštvu u Nišu trebalo da budu saslušani supruga jednog od uhapšene braće Jojke i devojka drugog brata. Takođe bi trebalo da se pojavi i njihova majka, koja je u vreme zločina bila u Moravcu, ali inače živi u Švedskoj, gde su i K.M. i K.M. jedno vreme boravili.

Pročitajte još:

Zanimljivo će biti i u četvrtak, kada će ponovo biti saslušavan osumnjičeni Goran Džonić, a tada bi trebalo da se nađe sa braćom Jojke radi prepoznavanja.

Goran Džonić je u svom iskazu izjavio da su Jojke počinili jezivi zločin a da su ga oni i naterali da „tipuje“ svog rođaka Gorana Đokića, vlasnika menjačnice.

Porodica Đokić nestala je 26. septembra prilikom povratka iz sela Moravac, gde su bli na ručku kod Goraove majke, do Aleksinca gde su živeli. Rođaci su njihov nestanak prijavili jer mobilni telefon nikog od Đokića nije bio dostupan.

Njihova tela spaljena do neprepoznatljivosti pronađeni su 2. oktobra, kada je pronađen i autombil „pasat“, takođe spaljen. Nepune tri nedelje kasnije uhapšen je njihov rođak, Goranov brat od tetke, penzionisani vatrogasac Goran Džonić. Policajci su takođe pronašli i veću sumu novca za koje se sumnja da je pripadala Goranu Đokiću i to na imanju jednog od Džonićevih sinova. U kući glavnog osumnjičenog u Aleksincu, u dimnjakku, pronađen je i pištolj „bereta“ za koji se sumnja da je korišćen u zločinu u kome su ubijeni i Goran, Gordana i Lidija Đokić.

 

BONUS VIDEO: Potraga za osumnjičenima za ubstvo porodice Đokić

 

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar