Saslušanje svedoka u slučaju trostrukog ubistva porodice Đokić u Moravcu kraj Aleksinca obaviće se danas, a kako saznajemo, do sada je salsušan kolega osumnjičenog Stefana Džonića, inače pripadnika Vojske Srbije. Prema našim saznanjima, Džonićev kolega je potvrdio da je kobne večeri bio sa njim u kopnenoj zoni, na poslu, čime je Stefanu Džoniću, inače sinu prvoosumnjičenog, potvrdio alibi.

Advokat Filip Domazet, pravni zastupnik braće K.M. i K.M. iz Moravca koje je Goran Džonić, pored svojih sinova, označio kao inspiratore ali i neposredne izvršioce zločina, potvrdio je danas da ne postoje materijalni dokazi koji njegova branjenike povezuju sa ubistvom porodice Đokić.

„Ono što mogu da kažem u ovom trenutku jeste da je odbrana za sada zadovoljna onim što je čula i u kom pravcu ide istraga. Smatram da će se brzo utvrditi da moji branjenici nisu umešani u ovaj težak zločin. U dosadašnjem toku istrage, koliko je meni poznato, njih zaista nikakvi materijalni dokazi ne terete da su umešani u ovaj zločin“, kazap je advokat Domazet.

Foto: Nova.rs

Podsećanja radi, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Pretpostavlja se da je motiv ubistva koristoljublje jer je Džonić dugovao velike sume novca između ostalog i svome bratu od tetke Goranu Đokiću.

Osumnjičen za trostruko ubistvo je Goranov rođak, Goran Džonić, koji je nakon privođenja prst uperio i u svoje sinove, kao i u drugu dvojicu braće.

Bonus video: Rekonstrukcija ubistva porodice Đokić

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar