Porodica Đokić, Djokić, osumljičeni Goran Džonić
Foto: Privatna arhiva/Facebook/goran.dzonic

Saslušanje svedoka, u slučaju trostrukog ubistva porodice Đokić u selu Moravac, trebalo bi da počne u danas 12.00 časova u Višem sudu u Nišu. Za ubistvo Gorana Gordane i Lidije sumnjiči se pet osoba, a danas se kreće sa ispitivanjam svedoka u istrazi.

Kako smo ranije pisali, ni na jednom od predmeta koji su veštačeni na biološke tragove izvršilaca ubistva tročlane porodice Đokić, nije pronađen DNK braće K.M. i K.M. iz Moravca koji su uhapšeni nakon što ih je prvoosumnjičeni za svirepi zločin Goran Džonić, označio kao saučesnike.

Rezultati biološke analize trebali su organima gonjenja da daju ključne dokaze ne samo protiv Gorana Džonića već i ostalih osumnjičenih, njegovih sinova S.Dž.i M.Dž. , kao i braće K.M. i K.M. ali i njihovog prijatelja D.P. iz Nozrine osumnjičenog da je vozio izvršioce zločina.

Međutim, kako smo saznali, pronađeni su samo Džonićevi tragovi.

Da podsetimo, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija nestali su u noći između 26. i 27. septembra dok su iz Moravca, gde su posetili Goranovu majku, išli kući u Aleksinac.

Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u njivama u Moravcu. Za njihovo ubistvo osumnjičen je Goran Džonić, brat od tetke ubijenog a motiv stravičnog ubistva je navodno koristoljublje, jer je ubica dugovao velike sume novca brojnim poveriocima, uključujući i žrtvu.

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija ubistva porodice Đokić 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar