Foto: Privatna arhiva

Ranko Radošević (54), poznat po nadimku Eskobar, koji je ubijen danas na pumpi u Rušnju, odranije je poznat policiji. Ubijeni Radošević bavio se preprodajom blindiranih automobila.

Kako je naš portal pisao, Radošević se ranije pominjao u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. U javnosti je poznat još i kao „Ranko Eskobar“, a poreklom je iz Crne Gore.

Pročitajte još:

Navodno, dovođen je u vezu i s trgovinom narkotika.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

On je policijskom dokumentu SOCTA označen kao pripadnika nikšićke kriminalne griupe. Upisan je kao član kriminalne organizacije Nikšićanina Radomira – Bobana Baćovića.

Kako Vijesti pišu, Radoševićevo ime se pominjalo na suđenju pljevaljskom narko-bosu Darku Šariću.

„U sudskom procesu, tokom suočavanja sa svedokom – saradnikom Nebojšom Joksovićem, optuženi Šarić je izjavio da “Joksović laže kako bi zaštitio Ranka Eskobara iz Nikšića”“, pišu Vijesti.

Podsetimo, pucnjava se dogodila u kafiću, kada je napadač ispalio hice u Radoševića. Radošević je preminuo na licu mesta.

Nešto posle pucnjave pronađen je zapaljeni automobil na Petlovom brdu. Sumnja se da su ga napadači na Radoševića koristili.

BONUS VIDEO: Svedok ubistva u Pirotu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar