Dijana Hrkalović, fenomen Hrkalović, emisija Među nama, Medju nama
Foto: Nova S

Bivša državna sekretarka MUP, a sada profesorka psihologije u jednoj privatnoj beogradskoj srednjoj školi, Dijana Hrkalović, objavila je niz fotogafija na kojima se vidi kao kik-boksuje, a pored je napisala citat čuvenog Čarlsa Bukovskog. Nekadašnja sprega policije i momaka sa tribine koja, kako je onomad izjavila, ide "sa najjačom ekipom grobara", se čini se, toliko duhovno uzdigla, da je u teretani počela da citira Bukovskog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dijana Hrkalovic (@dijanahrkalovic)

„Imala je divlje oči, pomalo lude. Takođe je nosila prekomerno saosećanje koje je bilo dovoljno stvarno i koje ju je očigledno koštalo“, Bukovski – piše pored fotografije.

Da se Dijana Hrkalović povukla u medijsku ilegalu pisali smo u nekoliko navrata, te nas zato uvek intrigira njeno pojavljivanje i delovanje. Kao što su nas intrigirali i njeni rani radovi, na koje podsećamo priloženim snimkom:

Posle odbrane doktorata na Filozofskom fakultetu mislili smo da nas više ništa ne može iznenaditi od Dijane Hrkalović. Onda se pojavila informacija da podučava srednjoškolce. To je bila, u najmanju ruku, frapanta informacija. Kako je nakon kontroverzne „državne“ karijere skrenula u „privatnu prosvetu“ još uvek nije sasvim jasno, posebno što se u javnosti dosta spekulisalo o tome za koju je novu visoku državnu funkciju predviđena, kao jedan od najistaknutijih kadrova SNS.

Podsetimo, profesorka psihologije je bila privedena u SBPOK zbog veza sa Veljkom Belivukom, ali i zbog predsednika Aleksandra Vučića.

BONUS VIDEO: Hapšenje Veljka Belivuka

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare