Dijana Hrkalović, fenomen Hrkalović, emisija Među nama, Medju nama
Foto: Nova S

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović bila je u jednom salonu lepote gde je radila obrve, a video-snimak se pojavio na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi muškarac koji pita Dijanu Hrkalović „zašto stalno onih 15 ljudi stoji ispred moje zgrade kada ti dođeš“, a onda su oboje počeli da se smeju.

„Hoćeš jednom doći sama“, upitao je muškarac sa snimka, a Dijana Hrkalović mu je potvrdno odgovorila.

„Samo nećemo da kažemo kad“, kaže muškarac, na šta Dijana odgovara: „Nećemo“.

Iz ovog snimka se može zaključiti da Dijana Hrkalović ima neku vrstu obezbeđenja, privatnog ili službenog, u ovom momentu nije poznato.

View this post on Instagram

 

A post shared by Dijana Hrkalovic (@dijanahrkalovic)

Inače, Dijana Hrkalović je retko viđena u javnosti, a nakon što je uhapšen naovdni vođa beogradskog ogranka kavačkog kriminalnog klana, Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja i njegova desna ruka Marko Miljković, Dijanu Hrkalović su danima i nedeljama razvlačili na naslovnim stranama pojedinih beogradskih medija.

Jedan od poslednjih pojavljivanja Dijane Hrkalović u javnosti bio je kada je saslušana na razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminalna (SBPOK).

Inače, bivše državna sekretaka MUP-a dovođena je i u vezu sa aferom prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare