Foto: N1, Facebook

Fatalnu misicu Slobodanku Bobu Tošić, koja je ponovo dospela u žižu javnosti nakon što je uhapšen ozloglašeni kriminalac Darko Elez, navodno je štitio naš političar Žika Gojković iz SPO. Slobodanka je, podsetimo ukratko, optužena na dve i po godine zatvora zbog pomaganja Elezu u planiranju ubistva Đorđa Ždrala. Pobegla je iz kućnog pritvora u kojem je trebalo da sačeka zatvorsku kaznu, a kako se nezvanično navodi, neko vreme se krila u Srbiji i, navodno, joj je u tome pomagao upravo Gojković.

Žika Gojković je pre pet godina priznao da poznaje Slobodanku Bobu Tošić, koja se, osim u gore pomenutom pokušaju atentata na Ždrala,  pominje kao učesnica u ukupno pet ubistava, milionskim pljačkama i drugim delima.

Slobodanka je nakon bekstva iz kućnog pritvora u Han Pjesku navodno locirana u Srbiji u kojoj je, prema nezvaničnim navodima, bila pod „okriljem“ Žike Gojkovića.

Misica ga je, kako se navodi, zavela dok je bio u braku i navodno su bili u vezi dve i po godine.

Darko Elez, Foto: Printscreen/YouTube

Političar je negirao navode da je bio u vezi sa ozloglašenom Slobodankom, a rekao je da je upoznao preko njene sestre kik-bokserke. Na pitanje kada je video poslednji put, tada je izjavio da je to bilo pre šest meseci, a misica je u tom periodu već bila u bekstvu. Kada je upitan da li je znao da je ona u bekstvu, rekao da – nije.

Njegov odnos, poznanstvo, sa Slobodankom je okarakterisan kao bezbedonosan problem.

Podsetimo, ona je izazvala opšti haos u Elezovoj bandi. Godinama se nalazi u bekstvu i o njoj ne postoje nikakve informacije. Optužena je da je u aprilu 2006, po nagovoru Darka Eleza, namamila vođu suparničkog kriminalnog klana Đorđa Ždrala, koga je Elez želeo da likvidira. Naime, odnos Eleza i Ždrala je postao zamršeniji kada se u njihov život umešala upravo nekadašnja mis BiH Slobodanka Boba Tošić.

Slobodanka Tošić, Foto: privatna arhiva

Ona je Ždrala upoznala odlazeći u posetu svom dedi u zatvor. Ubrzo se upoznala i sa Darkom Elezom, a pre toga je, kako se navodi bila u nekakvoj vezi sa Ždralom. Slobodanka je u SMS poruci zamolila Ždrala da je odveze kod drugarice po skripte, što je ovaj i učinio. Kada su došli na lice mesta, izašla je iz automobila i dve osobe otvorile su vatru na auto u kom je ostao Ždrale. Kako je i sam ispričao posle napada, video je Slobodanku kako rukom pokriva usta a onda su se začuli pucnji.

Slobodanke je osuđena na dve i po godine zatvora, a kaznu je čekala u kućnom pritvoru u Han Pijesku iz kog je pobegla. Neko vreme se sumnjalo da se krije u Srbiji, jer je, navodno tu bila locirana, ali ta informacija nikada nije potvrđena.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar