Foto: Printscreen, Facebook

Slobodanka Boba Tošić, koja se nalazi na Interpolovoj poternici nakon što je optužena na dve i po godine zatvora zbog učešća u planiranju ubistva Đorđa Ždrala, i koja je uhapšena u policijskoj akciji "Lutka", bila je u vezi sa ozloglašenim Darko Elezom. Tačnije, navodno je ona na Elezov nagovor namamila Ždrala na mesto na kom je pokušan atentat na njega. Neki tvrde da se viđala i sa jednim i sa drugim.

Misica se već dve godine nalazi u bekstvu i o njoj ne postoje nikakve informacije. Optužena je da je u aprilu 2006, po nagovoru Darka Eleza, namamila vođu suparničkog kriminalnog klana Đorđa Ždrala, koga je Elez želeo da likvidira. Naime, odnos Eleza i Ždrala je postao zamršeniji kada se u njihov život umešala upravo nekadašnja mis BiH Slobodanka Boba Tošić.

Ona je Ždrala upoznala odlazeći u posetu svom dedi u zatvor. Ubrzo se upoznala i sa Darkom Elezom, a pre toga je, kako se navodi bila u nekakvoj vezi sa Ždralom.

Darko Elez, Foto: Printscreen/YouTube

Slobodanka je u SMS poruci zamolila Ždrala da je odveze kod drugarice po skripte, što je ovaj i učinio. Kada su došli na lice mesta, izašla je iz automobila i dve osobe otvorile su vatru na auto u kom je ostao Ždrale. Kako je i sam ispričao posle napada, video je Slobodanku kako rukom pokriva usta a onda su se začuli pucnji.

Slobodanka Tošić Foto: privatna arhiva

Ždrale je preživeo samo zahvaljujući tome što se puška jednom od napadača zaglavila. Uzvratio je pucnjavom i ranio Strahinju Rašetu, koji je po optužnici koja je kasnije podignuta, dobio zadatak od Eleza da ga likvidira. Rašeta je dve godine kasnije nastradao kad je pokušao da postavi eksploziv ispod vozila.

Foto: MUP Srbije

Slobodanke je osuđena na dve i po godine zatvora, a kaznu je čekala u kućnom pritvoru u Han Pijesku iz kog je pobegla. Neko vreme se sumnjalo da se krije u Srbiji, jer je, navodno tu bila locirana, ali ta informacija nikada nije potvrđena.

Srpskoj publici bila je poznata Plejboj zečica i učesnica rijaliti programa „Survajver.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar