Marko Đedović, Nemanja Pajić, Nina Kovačević Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Devojčica (15) povređena je u nesreći koja se dogodila sinoć na Voždovcu, kada ju je automobilom udarila Nina Kovačević, producentkinja na Televiziji Pink. Kako saznajemo, povređena devojčica se nalazi u šok sobi i njeno stanje se prati.

„Devojčica je u šok sobi, stabilno je, van životne opasnosti, intubirana je i uspešno operisana, dolazila je u stanje svesti povremeno, ali zbog intubacije ne može da govori, i ostaće intubirana do ujutru, a možda i duže“, kaže izvor za Nova.rs.

Pročitajte još:

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć na Voždovcu, a devojčica je udarena dok je prelazila pešački prelaz. Kako je MUP ranije danas saopštio, protiv Nine Kovačević podnela je krivična prijava zbog sumnje da je izvršila teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako je MUP saopštio, Kovačevića je bila pod dejstvom alkohola u trenutku nesreće.

O ovoj nesreći javnost je izvestila potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić.

„Pijana Nina Kovačević sa Pinka udarila je na pešačkom 15-ogodišnju devojčicu. Lekari se bore za život deteta. Nina je imala više od 1 promila alkohola u krvi“, napisala je Tepić na društvenoj mreži Iks i dodala:

„Kada je Srbija tugovala zbog žrtava masakara 2023. Nina je sa zgrade Pinka narodu pokazivala srednji prst, s obe ruke“, poručila je Tepić.

VIDEO: Oglasio se MUP o producentkinji Pinka koja je oborila devojčicu na pešačkom prelazu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare