Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg; Nemanja Jovanović/Nova.rs

Među žrtvama vinovnika zločina kod Mladenovca, U. B. (21), koji je osumnjičen da je ubio osam osoba, a njih 14 je ranjeno, našao se i jedan dečak rođen 2008. godine. Kako su za Nova.rs ispričali meštani Orašja, sela u kom je sve počelo, dečak je stradao pokušavajući da od smrtonosnog metka zaštiti svog brata.

„To nerećno dete od 15 godina je video ubicu kako ide sa puškom. U tom trenutku je bio pored svog brata. Kako bi ga zaštitio od ubice, dečak ga je gurnuo na stranu i tada je izrešetan“, kroz suze jedva izgovara meštanin Orašja kod smo zatekli na licu mesta.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Kako su nam ispričali, u tom selu živi i jedna baka, čiji su unuci žrtve krvavog pira U. B. Nisu znali kako da joj kažu za stavičan zločin, te da je ostala bez svojih najmilijih… Mladenovačkim selima danas je zavladao muk jer gotovo da nema porodice koja makar ne poznaje neku od žrtava U. B.

Upao u taksi i naterao taksistu da ga odveze u selo

Prema nezvaničnim informacijama reporterke TV Nova, U. B. je pre hapšenja upao u vozilo taksiste i pod pretnjom ga naterao da ga doveze u mesto Vinjište.

Prema nezvaničnim informacijama, ubica je utočište potražio kod rođaka koji žive u selu Vinjištu kod Kragujevca.

Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Navodno, sakrio se u vikendici koja pripada njegovoj majci.

Foto: MUP

Kako javlja reporterka Nove sa lisa mesta, porodica njegove majke je ugledna u selu, a ujak mu je, kako su nam rekli, meštani „domaćinska kuća“.

Više o ovom događaju možete pročitati u našem blogu uživo.

VIDEO: Sproveden počinilac masovnog ubistva u okolini Mladenovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar