Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Shutterstock; privatna arhiva/Facebook

Darko N. (25) iz Aleksinca uhapšen je sinoć zbog sumnje da je polno uznemiravao maloletnice u ovom gradu. Kako saznaje portal Nova.rs, uhapšeni mladić je jednom u novembru i dva puta u decembru iz svog automobila spopadao maloletnice, a uhapšen je nedugo nakon poslednjeg pokušaja da devojčicu namami u svoj automobil.

Kako govori upućeni sagovornik našeg portala, protiv ovog mladića podnete su tri prijave za isto delo.

„Mladić je to radio na različitim lokacijama u centru Aleksinca gde bi video da se nalaze devojčice u grupi ili pojedinačno, u proseku do 12 godina. On je to radio tako što bi iz svog automobila otvorio suvozačev prozor i pozvao ih pitajući gde su neke prodavnice, ustanove. Kako se pravio da ne čuje, on je devojčice navlačio da priđu kolima, a kada priđu zaticale su ga kako mastrubira. Deca su istraumirano bežala kućama i sve ispričala roditeljima koji su alarmirali policiju“, navodi naš sagovornik.

Foto:privatna arhiva/Facebook

Prema njegovim rečima, Darko N. je dva puta uspeo da izmakne policiji, ali nakon sinoćnog „napada“, on je uhvaćen.

„U novembru je bila jedna devojčica, ali se ona toliko uplašila da nije lepo objasnila koji je automobil u pitanju. Početkom decembra su to bile tri devojčice koje su dale jasniju sliku, ali nismo imali dokaz, dok je devojčica koju je ovaj mladić sinoć vrebao, čak i pozvao da uđe u vozilo, jasno ukazala o kome se radi zbog čega je odmah po izvršenju krivičnog dela zaustavljen i lišen slobode“, kaže naš sagovornik i dodaje:

Pročitajte još:

„On je u prisustvu advokata saslušan u policijskoj stanici, a na pitanja o delima koje je radio branio se da ima crne rupe u pamćenju“, zaključuje naš sagovornik.

Kako navodi jedan meštanin Aleksinca, mladić potiče iz dobre porodice i u šoku su šta je Darko učinio.

„Nikada nikakav prekršaj nisu napravili, a ni on nije delovao kao da bi tako nešto mogao da učini. Mada, nakon hapšenja su neki njegovi drugari ispričali da je i ranije imao neprimereno ponašanje kao i da mladić najverovatnije pati od poremećaja ličnosti. U gradu ga znamo kao primerenog mladića, čak je, koliko znamo, dugo u vezi sa jednom devojkom“, navodi ovaj aleksinčanin.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

BONUS VIDEO: Uhapšena kriminalna grupa za trgovinu ljudima- terali Šapčane da prose u Italiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar